top of page
  • Writer's pictureJorma Liivalaid

Üks olulisemaid faktoreid õnnestumisel – JÄRJEPIDEVUS!

Kui ma oleksin andnud alla esimesel aastal, kui läks raskeks – ma ei oleks siin. Või teisel aastal, kui stress oli totšno laes või matemaatika eksami ajal, sest ma ei teadnud kohe õiget valemit... Kui peaksin midagi välja tooma, mis mul on maaklerina võimaldanud edukas olla, siis järjepidevus. See, et ma olen iga päev kohal - ärkan vara, teen enda kõned ära, lepin vajalikud kohtumised. Hommikuti teen enda trenni ära no matter what. Järjepidevus on kõige lihtsam muutuja edu juures, mida ma ise saan kontrollida – just do it!

Ja võimalused avanevadki neile, kes on kohal, neile kes helistasid, saatsid veel ühe meili, et see diil kätte saada. Väljast võib tunduda, et nüüd joppas – tegelt on selle nimi järjepidevus. Ära anna alla enne, kui see aasta on purgis!


10 views0 comments

Comments


bottom of page