top of page
  • Writer's pictureJorma Liivalaid

Puhas leht!

Sinu võimalus kirjutada enda lugu ümber - otsustada lõpuks muuta enda juures see harjumus, mida Sa ise täiega vihkad, võtta vastu see pakkumine või projekt, mis esialgu tundus hirmutav, lõpetada see mis ei toimi või ei aita Sind enam edasi!

.

Mul on endal mitmeid vigu, mis sai tehtud ja mitmeid fail'e, mille ma hea meelega jätan eelmisesse aastasse - mis point on endaga kaasas kanda seda ühte diili, mis totaalselt p*rse kukkus. Ma ei pea selle fail'i järgi elama. Igasuguseid asju juhtub - loeb see, kuidas Sa reageerid ja mida sellest õpid! Mulle tundub, et nii paljusid hoiab nende minevik tagasi, aga see ei peaks olema nii. Kui Sa mõtled igasugusele jamale, siis see fookus kasvab, valu kasvab, häbi kasvab. Aga kui Sa hakkad endalt küsima: "Kuidas see mis juhtus võiks aidata mind edasi?", keskendud sellele, mis Sa oled õppinud, mis Sa oled võitnud, annad endale võimaluse keerata see emotsioon 180-kraadi enda kasuks!

.

Kui möödunud aastale tagasi vaatan ja uueks aastaks sihte sean, siis suurem töö on isegi otsa vaadata faktidele, mida ei ole lihtne seedida. Mõned otsused tuleb ümber mõelda, mõned projektid kill'ida. Paarile inimesele pidin lausa kirjutama, et enda jaoks see teema, mis kehvasti õhku jäi saaks lõpetatud ja saaks ise edasi liikuda. Aga see, et ma saan kõik jama endast maha jätta, on vabastav tunne - seda suurema excitement'iga pean plaane uueks aastaks!

.

Sina otsustad, milline 2020 tuleb, milline uus kümnend tuleb! Go get it!



14 views0 comments
bottom of page