top of page
  • Writer's pictureJorma Liivalaid

Aasta meeldejäävaim üritus - Eku 50!

Ettevalmistused algasid juba mingi 6-7 nädalat varem, kui igal pühapäeval hakkas Liivalaidide meespere varakult kuskile ära kaduma - minul oli alati linna vaja tööle jõuda, mingit korterit näitama või midagi, Vahka läks mudelihalli ja isa tegi ka kuskile tööle asja. Aga tegelt oli isa-Aivar kokku ajanud erirühma - käisime salaja õpetaja selja taga proove tegemas! Kava, mille nii lühikese ajaga ära tantsisime oli ikka ulme küll kui mõtlema hakata!

Vend lõikas proovidest kokku video, mina ajasin mingilt edasimüüjalt välja Eku nimelise õlle, kõik Tarapita tantsijad aitasid õhtut ette valmistada - vägev! Keskööl läks tantsupõrandal korralikuks battle'iks - isa oli ette valmistanud "Tantsud tähtedega" võistluse, lõpuks oli terve seltskond võistluspaaridega koos platsil! Korralik möll - videod jäävad järgmiseks kümnendiks veel peitu igaks juhuks...

Kõige parem oli muidugi näha ema omas elemendis - pidu täiega nautimas ja tantsimas! Vahurit ma ei ole ka veel näinud niimoodi rokkimas ja isa oli see, kes kõik selle organiseeris. Et jõuaks niimoodi panna kas ühe peoõhtu tantsuplatsil või aastaringselt tööpõllul, peab olema oma toetusmeeskond - sellel peol oli minu toetusmeeskond oma parimas vormis!


8 views0 comments
bottom of page