top of page
  • Writer's pictureJorma Liivalaid

Find Your purpose!

Käisime just nädalavahetusel perega isa sünnipäeva tähistamas - saime kõik laupäeval Tartus kokku, käisime spa's, pärast restoranis, õhtul koogid, lauamängud... Täielik puhkus! Ma pole kunagi spa-puhkusel käinud ka, siis minu jaoks oli seda enam vacation - sai ikka korralikult lõdvaks lasta! . Pühapäeval tagasi jõudes oli mul ka see "puhkusenostalgia" hetk, kus tundsin, et fakk - päris hea oli jne. Samal ajal tunnen, kuidas emotsioon langeb - nagu stress või midagi. Õnneks kui ma peost leftover kooki sõin, siis hakkas mõtet segama hoopis see, kuidas ma Teiega paremini contenti jagada saan, kuidas me ühe keerulise objekti omanikega müüdud saaksime - ma kukkusin tagasi sinna, kus minu kirg hetkel on! Ja õnneks hakkas minu tööalane passion segama pühapäeval mu enesehaletsemist, mitte enesehaletsemine esmaspäeval minu tööd! . Muidugi - minul on ka need osad tööst, mis mulle boost'i ei anna, pigem vastupidi, aga seda ägedam on, kui Sul on iga päev mingid asjad, mis Sind korralikult käima tõmbavad! . Kui töö on Sinu jaoks koht, mis kogu energia välja imeb, siis palun ole ettevaatlik puhkustega, mis võivad pärast rohkem kahju teha, kui kasu - vb pead kõigepealt võtma aja maha, et leida või taasavastada see, mis Sinu jaoks tähendusrikas on!


11 views0 comments

Comments


bottom of page